LP Salo pelaa illalla lentopallon Mestarien liigan alkulohkon viimeisen ottelunsa italialaista Busto Arsiziota vastaan. Vierailijoiden ykköstähti on Italian maajoukkuehakkuri, peräti 202-senttinen Valentina Diouf. Diouf on ollut myös Busto Arsizion paras pistenainen Mestarien liigassa, vaikka ei pelannut yhdessä ottelussa lainkaan. Dioufin pistekeskiarvo on ollut neljään peliin komea 20,5 eli koko liigan toiseksi paras Dinamo Moskovan Nataliya Obmochaevan (23,4) jälkeen.

Italiaisjoukkueen toiseksi paras pistenainen on ollut myös torjuntatilastossa peräti neljäntenä liigassa oleva keskitorjuja Ekaterina Lyubushkina ennen tshekkiläistä yleispelaajaa Helena Havelkovaa.

Busto Arsizion peliä pyörittää Puolan maajoukkuepassari Joanna Wolosz.

Edellisen kierroksen 2-3-tappiopelissä Moskovan Dinamoa vastaan edellä mainittujen lisäksi avauksessa olivat toisena yleispelaajana Fransesca Marcon, toisen keskitorjujana Giulia Pisani ja liberona Giulia Leonardi. Pelin joukkue päätti kuitenkin Alice De Gradin korvattua Havelkovan ja Ciara Michelin korvattua Pisanin.

Joukkueen valmentajana toimii 54-vuotias Carlo Parisi, joka on valmentanut Busto Arsiziota jo vuodesta 2004 lähiten. Parisi on toiminut viime aikoina myös Tshekin maajoukkueen päävalmentajana.

Busto aloitti Mestarien liigan 3-0-kotivoitolla LP Salosta. Dresdner SC:n se voitti molemmissa otteluissa 3-0 ja Moskovan Dinamolle se hävisi vieraissa 1-3 ja kotona 2-3.