Passari Eemi Tervaportin belgialaisjoukkue Knack Roeselare hankki kohtalaisen mukavat lähtökohdat CEV Cupin puolivälierien toiseen osaotteluun kotikentälleen.

Roeselare nousi kahden hävityn erän jälkeen viidenteen erään italialaista huippuryhmää Trentinoa vastaan sen kotikentällä Italiassa. Trentino toki voitti ottelun 3-2 (25-22, 25-18, 19-25, 24-26, 15-11), mutta se tietää belgialaisille herkullista lähtökohtaa toiseen osaotteluun. 3-0 tai 3-1-voitto veisi Roeselaren välieriin ja 3-2-voitolla luvassa olisi ns. kultainen erä.

Tervaportti pelasi tutusti koko ottelun repien hakkuri Hendrik Tuerlinckxistä 28 pistettä. Tervaportti itse syötti kaksi ässää ja teki päälle neljä hyökkäyspistettä.

Radostin Stoychevin valmentamasta Trentinosta Filippo Lanza teki22, Matey Kaziyski 16 ja Martin Nemen 15 pistettä.

Toinen osaottelu pelaataan ensi keskiviikkona.