Kokkolan Tiikereiden hakkuri Olli-Pekka Ojansivu ja LP Viestin passari Viktoriia Tuchashvili on valittu liigakauden 2014-2015 parhaiksi pelaajiksi. Molemmille SM-kullan voittajille valinta on uran ensimmäinen. Ojansivu johti hakkurina Tiikerit toiseen mestaruuteen ja ukrainalainen passari Tuchashvili LP Viestin jo toiseen mestaruuteensa.

Miesten liigatähdistössä mestarijoukkue Tiikereistä valittiin Ojansivun lisäksi passari Steven Kehoe, libero Pasi Hyvärinen ja yleispelaaja Matti Hietanen. Keskitorjujat ovat Hurrikaanin Matti Oivanen ja VaLePan Eduard Venski. Toinen yleispelaaja on puolestaan Sampon Enderwin Herrera.

Miesten valituista Venskille valinta tähdistöön oli jo kuudes. Kolmanteen valintaan ylsivät nyt Kehoe, Ojansivu, Oivanen ja Herrera. Hyvärinen ja Hietanen palkittiin toistamiseen. Näin tähdistössä ei nähty yhtään ensikertalaista.

Naisten tähdistöstä löytyi neljä mestarijoukkue LP Viestin pelaajaa: Tuchashvili (2. valinta), libero Roosa Koskelo (2), hakkuri Lena Lymareva (1) ja keskitorjuja Dubravka Rakic (3). Muut paikat menivät HPK:n kaksikolla Michaela Madsen (1) ja Lexi Erwin (1) sekä LiigaPlokin Hillary Hurleylle (1).

Kauden liigatuomariksi valittiin jo neljännen kerran Ahti Huhtaniska.

LähiTapiolan pistekilpailun voittajia olivat Raision Loimun Urpo Sivula ja LiigaPlokin Mercy Moim.

Miesten liigatähdistö 2014-2015:

Passari: Steven Kehoe, Tiikerit
Libero: Pasi Hyvärinen, Tiikerit
Hakkuri: Lelu Ojansivu, Tiikerit
Keskitorjujat: Matti Oivanen, Hurrikaani ja Eduard Venski, VaLePa
Yleispelaajat: Matti Hietanen, Tiikerit ja Enderwin Herrera, Sampo

Naisten liigatähdistö 2014-2015:

Passari: Viktoriia Tuchashvili, LP Viesti
Libero: Roosa Koskelo, LP Viesti
Hakkuri: Lena Lymareva, LP Viesti
Keskitorjujat: Dubravka Rakic, LP Viesti ja Michaela Madsen, HPK
Yleispelaajat: Lexi Erwin, HPK ja Hillary Hurley, LiigaPloki