Suomen naisten käsipallomaajoukkue kohtaa toisessa EM-karsintaottelussaan Unkarin. Ottelu pelataan sunnuntaina Karjaan Sisu areenalla kello 14.00 alkaen. Suomen naiset aloittivat karsintaurakkansa viime keskiviikkona Puolan Lubinissa. Joukkue jaksoi hyvin taistella ensimmäisen erän, mutta toisella jaksolla puolattarien rutiini oli liikaa ja Puola vei koko ottelun selvin lukemin 29 – 12.

Sunnuntaina vastaan asettuu moninkertainen arvokisamitalisti ja vahvan käsipallokulttuurin omaava Unkari. Viimeisin arvokisamitali on vuoden 2012 EM-kisoista, jolloin Unkari saavutti pronssia. 2000-luvulla Unkari on saavuttanut mitaleita niin MM-kilpailuissa kuin olympialaisissakin. Unkari on myös toinen niistä maista (toinen Montenegro), joka on pystynyt lyömään kiilaa Norjalle ja Tanskalle, jotka ovat dominoineet EM-turnauksia.

– Mielenkiinnolla otetaan Unkari vastaan Karjaalla. Toinen käsipalloilun huippumaa vastassa on viikon sisällä. Meillä oli todella hyvä ensimmäinen puoliaika Puolaa vastaan ja yritetään korjata vähän taktisella puolella niin, että pysyttäisiin vielä kauemmin matsissa mukana. Jos haluatte nähdä huippukäsipalloa Suomessa niin tulkaa sunnuntaina Karjaalle kannustamaan naisjoukkuettamme, Suomen päävalmentajan Jan Hagman toteaa Käsipalloliiton tiedotteessa.

Lähde: Käsipalloliiton tiedote