Robert Heleniuksen kanssa WBC-liiton Silver MM-tittelistä otteleva Johann Duhaupas uhkuu itseluottamusta ennen tulevaa kamppailua.

Duhaupas lyö kipinöiviä klapeja uuniin puhuessaan huhtikuun 2. päivä Hartwall Arenalla käytävästä taistosta.

– Siitä tulee hurja nyrkkeilyottelu, joka ei tule kestämään kahtatoista erää. Tyrmään hänet ennen täyttä aikaa. Samaa lopputulosta ei tule tapahtumaan, joka kävi Deontay Wilderin kanssa, Duhaupas lupaa Heleniuksen tiimin tiedotteessa.

Duhaupasin edellinen kova koitos on viime syksyltä, jolloin hän hävisi armottomassa taistelussa amerikkalaiselle Wilderille ottelun 11:nnessä erässä. Hän on pysynyt toiseksi pisimpään kehässä Wilderin vastustajista ja janoaa revanssia WBC-liiton maailmanmestarista.

– Pidän haasteista. Helenius on haaste ja Suomi on haaste. Tämä titteliottelu on kuitenkin kaikista suurin haaste ja sen saavuttamalla minulla on jälleen mahdollisuus kohdata Wilder tai Aleksander Povetkin, Duhaupas kertoo ottelun merkityksestä.

Povetkin piti hallussaan nyt avoimeksi jäänyttä WCB-liiton Silver MM-vyötä, joka on siis panoksena Heleniuksen ja Duhaupasin ottelussa. Ranskalaisiskijän promoottorilla on selkeä suunnitelma mihin kyseinen vyö kuuluu huhtikuun illan jälkeen.

– Johann tuo tittelivyön Monacoon, jonka nyrkkeilyliiton kirjoilla hän on. Hän tietää jo suunnitelmansa tulevaan otteluun ja on todellakin valmis laittamaan tuulemaan, promoottori Nathalie Christol sanoo.

Lähde: Heleniuksen tiimin tiedote