Mikko Korhonen onnistui loistavasti sunnuntaina Saksan Kölnissä pelatussa BMW International Openissa.

Hän teki tuloksen 65 (-7), joka oli koko sunnuntain paras kierrostulos, ja nousi tuloslistalla yli 40 sijaa ollen lopulta 16 yhteistuloksella -6. ’

– Hyvä veto loppuun. Ei siinä mitään ihmeellistä ollut, par-viitoset käytin hyvin hyväksi ja muutama putti meni sisään. Pelaaminen tuntui helpolta, ei tarvinnut arpoa tuulien tai mailavalintojen kanssa, Korhonen luonnehti virheetöntä, seitsemän birdietä sisältänyttä kierrostaan.

Sunnuntaina hän viimeisteli birdiet kaikilla neljällä kentän par-viitosella. Par-viitosilla vire oli erinomainen läpi koko kilpailun, sillä nummelalainen pelasi ne 11 alle parin (16 pelattua par 5 -reikää).

– Olosuhteet olivat hyvät ja kenttäkin oli imenyt hyvin veden, hän jatkoi.

Kovan loppukirin ansiosta Korhonen oli kisan paras suomalainen, Roope Kakon (-2) sijoitus oli 38 ja Mikko Ilosen (+6) 69. Kisan voiton otti Ruotsin Henrik Stenson tuloksella -17.

Korhonen ansaitsi kilpailusta palkintorahaa lähes 26 000 euroa (laskettu ennakkotietojen perusteella) ja tulee todennäköisesti nousemaan Euroopan kiertueen rahalistalla sadan parhaan joukkoon.

Kiertue jatkuu ensi viikolla Ranskan avoimella mestaruusturnauksella, jossa ovat mukana myös kaikki suomalaiset.

Lähde: Korhosen tiedote