Roope Kakko käynnistää Mikko Ilosen ja Mikko Korhosen tavoin torstaina kolmen kilpailun sarjan, jonka aikana hänen tavoitteensa on nostaa sijoitustaan Race to Dubai -rahalistalla ja varmistaa paikka olympialaisissa.

Torstaina Kakon starttiaika Golf Club Gut Lärchenhofin kentällä on 13.50 Suomen aikaa. Kenttä on tuttu vuodelta 2014, jolloin espoolainen karsiutui tuloksin 75-67.

Epätasaisuus kierrosten välillä on ollut leimaavaa Kakolle tämän kauden aikana, neljää täysipainoista kierrosta hän ei ole vielä saanut aikaan.

– Kahden viikon aikana olemme Mika Piltzin kanssa laittaneet perusasoita taas kuntoon. Uskon, että nyt on eväitä hyvään kisaan. Tunne lyömiseen on kohdallaan, Kakko tuumi keskiviikkona.

Hän on pelannut kauden aikana 11 kisaa ja päässyt seitsemän kertaa jatkoon. Paras sijoitus on 29. Rahalistalla nousemiseksi Kakko tarvitsee kauden mittaan kipeästi top ten -sijoituksia.

Ennen viikonlopun kisaa hän on 120., ansioita on reilut 94 000 euroa.

Kölnissä pelattavasta kisasta Roope Kakko lentää Ranskan ja Skotlannin avoimiin. Näissä molemmissa on tarjolla neljä paikkaa Open Championshipiin. Skotlannin kisan jälkeen ratkeaa myöskin se, ketkä kaksi kolmikosta Ilonen, Kakko, Korhonen pääsevät olympialaisiin.

Lähde: Kakon tiedote