Selkävaivojen takia lähes kuukausi sitten kisakentiltä vetäytynyt Mikko Korhonen palaa golfin Euroopan kiertueelle torstaina Saksassa käynnistyvässä BMW International Openissa.

Terveysongelmat on selätetty ja hän on valmis jatkamaan hyvin alkanutta kauttaan.

– Selkä on ihan hyvä. Magneettikuvat otettiin heti ja kaikki on kunnossa. Aika ajoin selkä vain väsyy ja jumiutuu, hän sanoi.

– Oikein hyvin olen pystynyt treenaamaan vähän kaikkea fysiikasta golfiin. Rauhallista fysiikkaharjoittelua ja lajiharjoittelussa lähipeli on ollut isossa osassa, hän jatkaa.

Tauon jälkeen Korhonen aikoo pelata Saksan jälkeen sekä Ranskan että Skotlannin avoimet peräkkäisillä viikoilla. Kaikki kilpailut lukeutuvat kiertueen suurimpien joukkoon, Saksassa palkintorahaa on jaossa kaksi miljoonaa euroa, Ranskassa 3,5 ja Skotlannissa 4,24 miljoonaa euroa.

BMW international Open pelataan Kölnissä, Golf Club Gut Laerchenhofin kentällä.

– Täällä on hyvä set up, takkuinen raffi ja hyvät griinit. Aika märät väylät, joten pelaa aika pitkänä ainakin pari päivää, mutta kuivunee jo viikonlopuksi, Korhonen kuvaili.

Kilpailu pelattiin edellisen kerran Golf Club Gut Laerchenhofissa vuonna 2014, tuolloin Korhonen oli 55.

Mukana kilpailussa ovat myös Mikko Ilonen ja Roope Kakko. Korhonen käynnistää kilpailunsa torstaina kello 10.10 Suomen aikaa, Kakko kello 13.50 ja Ilonen kello 14.40.