Roope Kakon kaksi vaatimatonta keskimmdistä kierrosta (68-75-74-69) pudottivat hänet kärkitaistoista Golf Club Gut Ldrchenhofin kentällä lähellä Kölniä pelatussa BMW International Openissa

Neljäskin kierros natisi tuloksellisesti liitoksissaan, kunnes seitsemällä viimeisellä Kakko sai ison vaihteen silmään pelaten ne viisi alle Kakko nousi hetkessä 21 sijaa ja oli lopulta 38.

Ensimmäisellä kierroksella hänellä oli samanlainen spurtti, viisi perättäistä birdietä ja tulos 68.

Kakko osui väyliin (34/56) ja viheriöihin (46/72) vain kohtuullisesti.

Kisan voittaja Henrik Stenson oli näiden kahden tilaston kärkinimi ja kuittasi ykköstilastaan 333 000 euroa.

Kakon osuus potista oli 12 600. Hdn on tuoreimmalla rahalistalla 126. reilun 106 000 euron tienesteillään.

– Hyvin sinnittelin ja oli hyviä väläyksiä joukossa. Sunnuntaina löin hyvin draiveja, se antaa uskoa tulevaan Pariisin kisaan, jossa draiveri on bägin tdrkein maila, Kakko iloitsi.

Mikko Korhonen oli hienosti 16., Mikko Ilonen 69.

Ranskan avoimet kdynnistyvdt torstaina, sitä seuraavalla viikolla pelattavat Skotlannin avoimet ovat viimeinen karsintakisa olympialaisiin.

Tällä hetkellä Mikko Ilonen ja Roope Kakko ovat kiinni suomalaispaikoissa, Korhonen hengittää sijoituksensa johdosta Kakon niskaan

Lähde: Golfpiste.comin tiedote