Salibandyn uusi suurseura EräViikingit on tehnyt yhteistyösopimuksen Fat Pipen kanssa.

Yhteistyösopimus kattaa niin pelaajien mailat kuin asusteetkin. Fat Pipe on suomalainen salibandymailojen ja -varusteiden edelläkävijä.

– Fat Pipe on meille erittäin tärkeä yhteistyökumppani. Mailat ja asusteet tulevat sieltä koko seuralle, EräViikinkien toiminnanjohtaja Jari Oksanen kehuu.

Kaudella 2016-2017 EräViikingit pelaa Fat Pipen malliston mukaisella peliasulla, mutta seuraavalle kaudelle on luvassa jotain aivan uudenlaista.

– Suunnittelemme Fat Pipen kanssa EräViikingeille täysin oman pelipaidan, joka saadaan kaudelle 2017-2018. Jäsenistömme pääsee äänestämään tämän pelipaidan valinnasta eri vaihtoehtojen välillä, Oksanen kuvailee.

Pelipaikkana Suomen paras palloiluareena

Ensimmäiseen kauteensa valmistautuva EräViikingit pelaa kotiottelunsa Suomen parhaimmalla palloiluareenalla Energia Areenalla. Myyrmäen urheilupuistossa Vantaalla sijaitseva Energia Areena on toiminut salibandynäyttämönä useissa kansainvälisissä otteluissa sekä Salibandyliigassa Erän kotiotteluissa.

– Tämä on tällä hetkellä Uudenmaan paras halli salibandylle, todellinen mekka, jossa puitteet ovat loistavat. Missä tahansa istut katsomossa, on kuin olisit itse pelissä mukana. Ottelutapahtumamme on suunnattu koko perheelle ja uskon, että kaikki viihtyvät, EräViikinkien manageri Kurre Westerlund lupaa.

EräViikinkien otteluita Energia Areenalle pääsee katsomaan edulliseen hintaan. Aikuisilta salibandyottelu tulee maksamaan vain kymmenen euroja ja lapset pääsevät sisään puoleen hintaan. EräViikinkien on tarkoitus olla koko pääkaupunkiseudun juttu, jonka vuoksi myös otteluihin pääsee edullisesti. EräViikinkien 13 kotiottelua sisältävä kausikortti maksaa 100 euroa.

Czech Open ja Powerade Cup

EräViikingit aloittaa harjoitusottelunsa espoolaista Westend Indiansia vastaan. Historiallinen ottelu pelataan torstaina 4. elokuuta Mosahallissa. Indians ottelun lisäksi EräViikingit pelaa harjoitusottelun ruotsalaista Linköpingiä vastaan 4. syyskuuta.

– Harjoituspelit ollaan yritetty miettiä tarpeidemme mukaan. Tiedostetaan se, että kausi on pitkä ja olemme priorisoineet tiettyjä asioita, jotka halutaan saada kuntoon ennen kauden alkua ja niihin ollaan sitten suunniteltu parhaiten sopivat treenipelit, EräViikinkien päävalmentaja Jyri Korsman kertoo.

Harjoituskaudelle mahtuu myös kaksi turnausta. EräViikingit matkustaa elokuun puolivälissä Tshekkeihin osallistuakseen maailman suurimpaan salibandyturnaukseen Czech Openiin. Matkan Czech Openiin järjestää yhteistyökumppani AC Travel. Turnaus pelataan Prahassa 11.-14. elokuuta.

EräViikingit osallistuu myös Pasilan Urheiluhallissa elokuussa pelattavaan Powerade Cupiin. Perinteinen turnaus pelataan 19.-21. elokuuta.

Lähde: EräViikinkien tiedote