Mikko Ilonen pelasi Le Golf National -kentällä meneillään olevan Ranskan avoimen mestaruusturnauksen toisella kierroksella tuloksen 68.

Kokonaistilanteessa -5 oleva lahtelainen jakaa kisan kärkipaikkaa Thaimaan Thongchai Jaideen kanssa, kun iltapäivän viimeiset starttaajat ovat vasta lähteneet matkaan.

Tulos 68 merkitsi sitä, että Ilonen paransi toisena päivänä peräkkäin uransa parasta tulosta vaativalla pariisilaiskentällä. Hän teki perjantain kierroksella viisi birdieä ja kaksi bogia.

– Kierros oli hyvä jatko eiliselle. Vaikka löin tiilyönnit minne sattuu, peli pysyi jotakuinkin kasassa koko reissun, Ilonen tiivisti päivän esityksen.

Ilonen osui avauksillaan väylälle vain kolme kertaa (3/14), griiniosumia kertyi 14 ja putteriaan hän käytti 29 kertaa. Kahden jälkimmäisen tilaston saldo oli täsmälleen sama kuin torstaina.

– Puttaaminen on ollut toista viikkoa hyvällä tasolla, varsinkin pidemmät putit. Kun osuu palloon paremmin, nopeuksia on helpompi hallita, hän jatkoi ja suuntasi rangelle hiomaan avauksiaan.

Roope Kakko (+2) etenee tässä vaiheessa kentän alkurei’illä. Toistamiseen tuloksen 74 pelanneen Mikko Korhosen (+6) pelit näyttäisivät päättyvän karsiutumiseen.

Lähde: Ilosen tiedote