Tenniksen Tampere Openin naisten kaksinpelin voittaja on varmasti suomalaispelaaja, sillä finaalissa kohtaavat Emma Laine ja Piia Suomalainen. Laine voitti välierässä Angela Zhuravlevan 6-3, 1-6, 6-4 ja Suomalainen Anastasia Chikalkinan 6-3, 6-3. Naisten kaksinpelin loppuottelu pelataan keskuskentällä kello 11.00.

Laine pelasi välierässä turnauksen ensimmäisen kolmieräisen ottelunsa. Erityisesti kämmeneltä palloa hienosti piiskannut Zhuravleva ei kuitenkaan pystynyt lopulta kokeneelle Laineelle mitään.

– Pelasin hyvän ottelun. Vastustaja syötti ja palautti minua paremmin, joten sain tehdä todella paljon töitä kentällä tänään. Ilmaisia pisteitä en pystynyt ottamaan, vaan tämä oli todellinen taisteluvoitto, turnauksessa kolmanneksi sijoitettu Laine summaa turnauksen verkkosivuilla.

Suomalainen selvisi omasta ottelustaan helpommalla, vaikka alussa olikin hiukan hankaluuksia.

– Pääsin kuitenkin nopeasti peliin kiinni. Vastustajalla oli aika iso peli, mutta onnistuin omissa ratkaisuissani tänään.

– Huominen finaali on sitten Emmaa vastaan. Hän on aina vaikea vastustaja, mutta aion antaa kentällä kaikkeni. Katsotaan sitten, mihin se riittää, viidenneksi sijoitettu Suomalainen hymyili ottelun jälkeen.

Kumpikaan suomalaisnaisista ei muistanut koska he viimeksi ovat pelanneet vastakkain. Siitä on kuulemma vuosia aikaa. Molemmat olivat kuitenkin yhtä mieltä, että Emma vei edellisessä kohtaamisessa voiton. Suomalaisfinaali naisten kaksinpelissä Tampere Openissa on ensimmäinen. Aikaisemmin Suomalainen on voittanut turnauksen vuonna 2011. Huomenna nähdään kumpi suomalainen tällä kertaa voittaa.

Lähde: tampereopen.fi