Suomen miehet eivät yltäneet mitaleille keilailun EM-kilpailujen ensimmäisessä osiossa, kuuden sarjan singlessä. Kaksi miestä, Sami Lampo ja Joonas Jähi jäivät neljän parhaan mitalipeleistä vain reilut kaksikymmentä pistettä. Viimeinen jatkotulos oli 1426, Lampo keilasi 1401 ja Jähi pisteen vähemmän. Miehet sijoittuivat tuloslistalla sijoille kahdeksan ja yhdeksän. Seuraavan sijan otti Suomelle Jari Ratia 1382 tuloksella. Juhani Tonteri oli 25. tuloksella 1343. Jatkoa ajatellen nämä neljä pelaajaa ovat hyvissä asemissa henkilökohtaisessa kokonaiskilpailussa, joka käsittää 24 sarjaa.

Perttu Jussila, 1258, ja Osku Palermaa, 1251, jäivät kauas tavoitteista ja olivat sijoilla 75 ja 82.

Välierissä kohtaavat Tanskan Jesper Agerbo, joka voitti karsinnan ylivoimaisella tuloksella 1492 ja Ruotsin Pontus Andersson, ja toisessa välierässä Hollannin Mark Jacobs ja Englannin John Wells.

Lähde: Keilailuliiton tiedote