Golfin Euroopan kiertueella kilpaillaan tällä viikolla Porsche European Open. Kilpailu alkaa torstaista Baijerissa, Bad Griesbachin kentällä.

Tavallisesta kaavasta poiketen pelaajat eivät pääse pelaamaan lainkaan harjoituskierroksia, sillä kenttä on siihen liian märkä.

Mikko Korhoselle Bad Griesbachin kenttä on tuttu viime vuodesta, jolloin hän sijoittui kisassa komeasti 12:nneksi.

– Hyvä kenttä se on kyllä, tykkään! Sopii minulle hyvin. Vähän treeniä ja salia, torstaina valmiina pelaamaan, Korhonen sanoi.

Viime viikolla pelatussa Italian Openissa kisan aikatulusta muodostui pelaajille sadekeskeytysten johdosta poikkeuksellisen raskas. Korhonen valitteli kisan jälkeen selkäkipuja, jotka kuitenkin on saatu kuriin levolla.

– Selkä on toipunut ihan hyvin levolla. Täällä kenttä on niin märkä, ettei kukaan pääse treenirundille. Saa nähdä, miten kenttä pelaa, todennäköisesti pitkänä, Kohonen kertoi.

Vaikka kisa pelataan Saksassa, ei mukana ole kuin 10 saksalaista pelaajaa. Suurin suosikki heistä on Euroopan Ryder Cup -joukkueeseen valittu Martin Kaymer. Kuluvalla kaudella Kaymer ei ole voittanut vielä yhtäkään kilpailua, mutta kaikkiaan voittoja on ET:llä tilillä komeat 11.

Kilpailussa on mukana myös Roope Kakko. Korhosen lähtöaika on torstaina kello 9.40 Suomen aikaa ja Kakon kello 9.00.

Lähde: Korhosen tiedote