Jääpallon Bandyliigassa pelaava HIFK on tiedottanut pelaajasopimuksista.

HIFK saa riveihinsä kaksi uutta vahvistusta, kun Christoffer Huber ja Niclas Borenius pukevat jälleen punaisen paidan päällensä. Huber vietti viime kaudella sapattivapaata ja on nyt taas intoa täynnä valmis luistelemaan helsinkiläisseuran tolppien väliin.

– Katsoessani HIFK:n matseja keväällä tuli kaipuu. Ensimmäisillä jäätreeneillä tuli sitten hyvä fiilis, että on takaisin ringissä. Tavoitteet tulevalle kaudelle ovat kovat, Huber iloitsi.

– Sapattivuosi oli todella mukava, syksy meni Soulissa, Etelä-Koreassa vaihto-oppilaana ja kevät sitten opiskelujen sekä töiden merkeissä, Huber kertasi.

Myös Boreniuksella on useamman vuoden tauko pelaamisesta ja hänet onkin enemmän nähty viime vuosien aikana vesillä tai oppikirjojen äärellä kuin jääpallokentillä. Nyt mies pukee jälleen luistimet jalkaansa ja pukee tutun pelipaidan päällensä.

– Aika ilman jääpalloa on ollut opiskelupainotteista ja koulun pakettiin saaminen on ollut yksi ehdoton tavoitteeni. Tällä hetkellä kirjoittelen gradua ja kauppatieteidenmaisterin paperit olisi tarkoitus olla kädessä keväällä. Sen lisäksi tein vielä reilu vuosi sitten täysipäiväisenä purjehdusvalmennushommia, jotka ovat pikkuhiljaa väistyneet opintojen ja muun alta, Borenius valaisi.

Borenius on ollut kolme vuotta poissa jääpallokentiltä ja intoa miehellä on, kun paluun hetki koittaa. Nykyisin mies kuuluu joukkueen kokeneempaan kaartiin. Pelaaminen tutussa ympäristössä on hänelle iso asia.

– Kyllähän tässä jo odottelee, että saa pukea HIFK-paidan päällensä. Onhan se aivan erityinen tunne, Borenius intoili.

Tulevan kauden joukkueen runko on valmis, mutta muutamien pelaajien kanssa on vielä neuvottelut kesken. Lisäksi junioreista saamme rinkiin muutaman pelaajan. Joukkueeseen kuuluu tällä hetkellä 15 pelaajaa ja kolme maalivahtia.

– Joukkue on nälkäinen, taisteleva, ja HIFK:n näköinen. Olen iloinen, että olemme löytäneet sellaisen kenttä kokoonpanon, josta kannattajamme varmasti tulevat pitämään, HIFK-Bandyn toiminnanjohtaja Pasi Virtanen kommentoi.

Lähde: HIFK-Bandyn tiedote