Salibandyliigan kärkiottelusta tuli yllättäen murskajaiset. Liigakärki EräViikingit riepotteli Vantaan Energia Areenalla kaikki tähänastiset viisi otteluaan voittanutta Westend Indiansia peräti 11-1. Keskiviikon toisessa ottelussa TPS kaatoi kotonaan nousija Steelersin 7-4.

Koko syksynä vain yhdeksän maalia päästänyt Westend Indians piti verkkonsa puhtaana yhdeksän minuuttia, sitten Tuomas Iiskola, Perttu Puska ja Tero Tiitu pommittivat taukotilanteeksi 3-0 ja taistelu voitosta alkoi olla ohi.

Toisessa erässä fuusioseura onnistui viidesti, ja kolmannen alussa Perttu Puska laukoi taululle jo pyöreät 10-0 ennen vieraiden Teemu Venäläisen kavennusta. Peräti 12 EräViikinkien pelaajaa merkkautti tänään tehopisteitä, Tero Tiitu hamstrasi ahneimpana kolme maalia ja kolme maalisyöttöä.

Turun Marli Areenalla TPS livahti 943 katsojan iloksi heti alussa johtoon, mutta sitkeä Steelers roikkui vielä toisen erän lopulla tilanteessa 4-3. Ennen taukoa Jaakko Hautamäki kasvatti eron kahteen maaliin, ja kolmannessa Joonas Koskinen laukoi illan toisen ja alivoimalla vielä kolmannen maalinsa ennen vieraiden Iiro Nurmisen kavennusta.

EräViikingit johtaa nyt sarjaa neljän pisteen erolla SPV:hen mutta on pelannut jo kahdeksan ottelua muun kärkijoukon ehdittyä kaukaloon vasta viidestä seitsemään kertaa. Salibandyliiga jatkuu torstaina ottelulla Nokian KrP – Oilers.

Lähde: Floorball.fi