EräViikinkien hyökkääjä Miko Kailiala mätki hurjat kuusi maalia, kun fuusioseura kaatoi Hämeenlinnassa liiganousija Steelersin 12-5. Voitto oli EräViikingeille jo seitsemäs perättäinen, ja Kailialan tehot viimeisimmistä neljästä ottelusta ovat 13+1.

Steelers nousi EräViikinkejä vastaan avauserässä vielä tasoihin tilanteesta 0-2, mutta sitten vieraat menivät menojaan. Jo ennen ensimmäistä erätaukoa Jani Kukkola ja Kailiala palauttivat etumatkan, ja toisessa erässä nähtiin jo helsinkiläisten kymmenes osuma. Kailialan laituripari Tuomas Iiskola oli torstain toinen tehokki saldollaan 1+3.

Kailiala on Salibandyliigan maalipörssin jaetulla kärkisijalla 17 osumalla.

Henri Johansson oli ties kuinka monennen kerran Nokian KrP:n johtotähti, kun nokialaiset kaatoivat torstain toisessa ottelussa kotonaan TPS:n 6-4. Vielä kolmannessa erässä joukkueet olivat tasoissa ennen kuin Jere Oksanen iski KrP:n johtoon ja Johansson kasvatti ylivoimalla eron kahteen.

TPS:n Ville Hirvisuon kavennus kaksi minuuttia ennen loppua jäi lohtumaaliksi, kum Johansson sinetöi hattutemppunsa tyhjiin ajassa 59.55. Johanssonin koko saalis tänään oli 3+1 ketjukaveri Joni Henttosen laittaessa 1+2.

EräViikingit repäisi voitollaan kahden pisteen etumatkan ottelun vähemmän pelanneeseen Classiciin. Hännillä Steelers, Koovee ja M-Team viruvat vielä kahdessa pisteessä.

Salibandyliiga jatkuu perjantaina otteluilla Westend Indians – Happee ja Koovee – SPV.

Lähde: Floorball.fi