Robert Heleniuksen argentiinalainen vastustaja Gonzalo Basile ilmoitti suomalaisyleisölle, ettei hän ole tulossa Suomeen turistiksi.

Robert Helenius on toista mieltä – ja pahoittelee jo nyt, ettei Basile näe Suomesta kuin Hartwall Arenan lattian. Raskaansarjan ottelijat kohtaavat 17. joulukuuta kaikkien aikojen kovimmassa suomalaisessa nyrkkeilyillassa. ALL IN Fight Night -tapahtumassa ottelevat Heleniuksen lisäksi Edis Tatli, Eva Wahlström sekä Niklas Räsänen.

Robert Helenius valmistautuu tapahtumaan Ahvenanmaan saariston rauhassa. Viimeisiä sparriharjoituksiaan aloitellut Helenius hymähtää Basilen turistipuheille leppoisasti.

– Tervetuloa Suomeen vaan. Valitettavasti Basile ei tällä kertaa ehdi nähdä kuin Hartwall Arenan lattian. Minulla on takana monia hyviä sparrieriä kolmen eri sparrivastustajan kanssa, joten en tule turistiksi Manner-Suomeen minäkään.

– Basile on kokenut ja pitkä vastustaja, joten sparreihin kutsuttiin pitkiä harjoituskavereita. Enkä hätkähdä Basilen ottelukokemusta, itsellänikin on sentään 250 matsia takana amatööriajoilta, kertoo Robbe valmistautumisestaan ALL IN -otteluun.

Kysymykseen tulevista otteluista ja ensi vuoden ohjelmasta mies kuittaa lyhyesti.

– Ottelu kerrallaan, on turha miettiä mitään tulevia ennen kuin tämä matsi on käyty. Kaikki keskittyminen on nyt ALL IN Fight Night -tapahtumassa, josta on tulossa kunnon Lasvegasmainen show.

– Illan hostille Mikko Leppilammelle vinkkinä, että jos ja kun matsini päättyy ennen viimeistä erää, Leppilampi voisi laulaa ”My Wayn”, Helenius nauraa.