Vieraskentältä haettu voitto ei riittänyt Kokkolan Tiikereille jatkopaikkaan, kun tshekkiläinen Karlovarsko haki tiistaina voiton Kokkolan jäähallista erin 1-3 (29-27, 19-25, 18-25, 23-25).

Kummatkin joukkueet voittivat vieraskentällä kolme viimeistä erää, mutta Tiikerit hävisi Karlovy Varyssa kaksi ja tshekit Kokkolassa vain yhden. Näin pisteet menivät Karlovarskolle 4-2.

Tiikereiden peli ailahteli ja etenkin vieraiden hakkuri Michal Krisko (30/+24) oli liian kova kotijoukkueelle.

– Oma peli ei lähtenyt käyntiin. Jaksoittain peli oli hyvää, mutta ailahtelevaa. Emme saaneet mahdollisuutta tulla mukaan peliin, kun vastustaja pelasi hyvin. Ensimmäinen erä oli ainut, jossa päästiin peliin mukaan, Tiikereiden päävalmentaja Jukka Mäkihannu kommentoi.

Antti Ropponen ja Steve Hunt olivat parempia ensimmäisessä osaottelussa. Nyt hävittiin mm. puolustuspelissä. Tänään se ei ollut hyvää, Mäkihannu jatkoi.

Seuraavan kierroksen, jossa mukana on 16 joukkuetta, vastustaja tshekkijoukkueelle selviää keskiviikkona. Tuolloin pelataan Venäjällä Gazprom-Ugra Surgutin ja kreikkalaisen Olympiakos Piraeuksen välinen toinen osaottelu. Olympiakos voitti avausosan kotonaan 3-2.

Lähde: Lentopalloliitto