Markus Malin on sijoittunut Laax Openin halfpipessä kahdenneksitoista.

Hän sijoittui finaalissa viimeiseksi. Valitettavasti Malin ei saanut yhtään laskua aivan puhtaasti, vaikkakin hän sai parhaassa laskussaan kaikki temppunsa pystyyn. Laax Open on sekä maailmancupin kilpailu että World Snowboard Tourin elite-tason kilpailu.

– Vähän harmittaa, etten saanut yhtään kliiniä rania, mutta on sinänsä hyvä fiilis, että pääsin finaaliin. En ole kuitenkaan vielä tälle kaudelle paljoa paippia laskenut. Olin yllättynyt, että vanhat temput lähti noinkin hyvin muistista, mutta kyllä vähän jäi silti kaivelemaan, Malin kommentoi.

– Viimeisellä laskulla oli tarmoa vähän enemmän, että meni vähän yliyrittämiseksi. Toisaalta kyllä siellä jengi laittoi niin hyvin, että jos siellä halusi pärjätä niin piti laittaa itsekin. Ei siellä varmistelemalla olisi pärjännyt. Taso oli todella kova, jopa yllättävän kova. Moni oli oppinut temppuja, mitä ei vielä viime vuonna tehneet. Mutta aletaan tästä treenaamaan, niin kyllä se siitä.

Miesten kisan voitti yhdysvaltalainen Chase Josey ja naisten kisan Chloe Kim myös Yhdysvalloista. Toinen kisan suomalainen, Janne Korpi, oli ensimmäinen finaalista tippunut laskija. Hänen sijoituksensa oli 13:s. Naisten kisassa ei suomalaisia ollut mukana.

Lähde: Suomen Lumilautaliitto