Mestari näytti haastajalle kaapin paikan Salibandyliigan illan kärkiottelussa, kun Classic kaatoi kotonaan Tampere Areenalla EräViikingit 9-5. Ottelu oli Classicille kymmenes perättäinen ilman tappiota ja katkaisi EräViikinkien voittoputken viiteen peliin.

Eemeli Salin iski Jani Kukkolan pallonmenetyksestä isännät johtoon jo 13 sekunnin pelin jälkeen, ja Classic hallitsikin avauserää mielin määrin vieden sen 2-0. Toisessa erässä pääsi haastajakin maalien makuun, mutta aina EräViikinkien kavennettua kasvatti Classic tuhatpäisen yleisön riemuksi eron uudelleen kolmeen.

Illan tehomies oli Sami Johansson, joka laukoi Classicin toisen, neljännen ja kuudennen maalin sekä syötti Riku Reunamäen tyhjään verkkoon sivaltaman yhdeksännen. Erinomaisesta pelisilmästään tunnettu Jussi Piha puolestaan syötti isäntien osumista kolme.

EräViikingit jatkaa yhä sarjakärjessä, mutta sinnittelee enää kaksi pistettä edellä kaksi ottelua vähemmän pelannutta Classicia. Classicin kauden toistaiseksi ainoa tappio on tullut 17. lokakuuta kotikaukalossa SPV:lle.

Classic ja EräViikingit kohtaavat seuraavan kerran jo lauantaina 21. tammikuuta samassa kaukalossa, ja silloin panoksena on TEHO Sport Suomen Cupin pokaali.

Lähde: Floorball.fi