Seinäjoen Peliveljien Mikko Kohosesta tuli kaikkien aikojen ensimmäinen pelaaja, joka on laukonut Salibandyliigan runkosarjassa 500 maalia.

Kohosen juhlaosuma syntyi 5-8-tappioon päättyneessä kotiottelussa M-Teamia vastaan, kun Kohonen iski Sami Kosken poikkisyötöstä illan avausosuman.

Kaksi maalia tehnyt ja yhden syöttänyt Salibandyliigan kaikkien aikojen pisteykkönen Mikko Kohonen, 37, on nyt tehnyt uransa 473 liigaottelussa tehot 501+274=775.

Toinen juhlimaan päässyt Peliveli oli hyökkääjä Tony Koponen, joka aloitti ottelun ensi kertaa avauskokoonpanossa ja kiitti iskemällä uransa ensimmäisen liigamaalin.

Sarjajumbona viruva M-Team on perinteisesti ollut SPV:lle paha vastus, ja niin kävi myös nyt, kun altavastaaja vei yllättäen molemmat pisteet mukanaan Helsinkiin. Voitto oli M-Teamille vasta kauden toinen 17 ottelussa. Ottelun parhaana palkittiin M-Teamin maalivahti Simo Metsikkö, ja voittajien tehokkain oli Riku Holopainen saldolla 2+2.

Ennen lauantain Suomen Cupin huipentumaa Tampereella pelataan Salibandyliigassa vielä perjantaina ottelut Westend Indians – Nokian KrP ja Steelers – Oilers.

Lähde: Floorball.fi