Mikko Korhonen on sijoittunut 20:nneksi golfin Euroopan kiertueen Mayabank Championship -kilpailussa Malesian Kuala Lumpurissa.

Korhonen teki kilpailussa yhteistuloksen -8 pelattuaan sunnuntaina viimeisen kierroksensa neljä alle parin (68). Tiiltä 10 kierroksensa ensimmäisessä ryhmässä jo kello 1.45 Suomen aikaa (7.45 paikallista aikaa) aloittanut Korhonen käynnisti päivänsä kahdella birdiellä ja pelasi ensimmäiset yhdeksän reikään neljä alle parin viiden birdien ja yhden bogin myötä. Kentän toiselle puoliskolle merkittiin kaksi birdietä ja kaksi bogia.

– Hyvä kierros loppuun. Oli hyvä lähteä ensimmäisenä ladulle. Birkkuja tulee hyvin, mutta myös bogeja. Kaiken kaikkiaan hyvä viikko, Korhonen tiivisti.

– Eilen sain jonkun lämpöshokin pelin jälkeen, olin ihan pois pelistä koko loppupäivän. Tärisin vaan peiton alla. Tänään aamulla oli vielä varsin heikko olo, mutta jotenkin se parani. Rankat olosuhteet. Olen iloinen, että selvisin hengissä, hän jatkoi.

Lopputulos oli hieno osoitus paitsi Korhosen taistelutahdosta myös vahvasta kisarutiinista, sillä lämpöhalvauksen lisäksi hän kärsi kuuden tunnin aikaeron takia melkoisesta unen puutteesta ja oli lauantaina astua kentällä kuningasbobran päälle.

Korhonen ansaitsee kilpailusta palkintorahaa noin 30 933 euroa (vahvistamatta, laskettu ennakkotietojen perusteella). Hän on pelannut kuluvalla kaudella neljä kilpailua ja selviytynyt kaikissa jatkokierroksille.

Kilpailun voitti Paraguayn Fabrizio Zanotti tuloksella -19 ennen Yhdysvaltojen David Lipskya. Malesiasta Korhonen lentää Australian Perthiin, jossa käynnistyy ensi viikon torstaina World Super 6 -kilpailu.

Lähde: Korhosen tiedote