Hämeenlinnan Steelers nappasi Salibandyliigassa maukkaan derbyvoiton kaataessaan kotonaan LASB:n peräti 7-1. Viime keväänä samainen vastustaja oli napannut Divarin finaaleissa liigapaikan ”Teräsmiesten” nenän edestä.

Steelers vei heti avauserän 2-0 Tuomas Mikkolan ja Timo Johanssonin ylivoimamaaleilla, ja toisen erän jälkeen taululla kirkui jo 5-0. Isäntien urakkaa helpottivat toisen erän loppuun LASB:lle peräkkäin tuomitut Rasmus Kainulaisen ulosajo ja Heikki Hätösen viiden minuutin jäähy, joista Mikkola rankaisi päätösjakson alkuun 6-0-osumalla. Mikkola (2+1) ja Johansson (2+2) olivat 1187 katsojan edessä taistellun paikallisottelun tehomiehet.

Espoossa Oilers tummensi OLS:n play off -haaveita kaatamalla oululaiset 6-5 Sylvester Raikamon jatkoaikamaalilla. Kolmesti tappiolla ollut Oilers nousi viimeisellä kympillä 5-4-johtoon, mutta voittoon se ei vielä riittänyt, kun Joni Sieppi tasoitti kuudella viittä vastaan puolitoista minuuttia ennen loppua.

Tämän lauantain murskajaiset nähtiin Helsingissä, jossa runkosarjan voittoa jahtaava EräViikingit murskasi jumbo M-Teamin 11-2.

Salibandyliiga jatkuu sunnuntaina otteluilla Koovee – Westend Indians, SPV – TPS ja SalBa – OLS.

Lähde: Floorball.fi