Filippiinien nyrkkeilytähti Manny Pacquiao kohtasi jo lehdistötilaisuudessa Australiassa tulevan vastustajansa Jeff Hornin.

Pacquiao kohtaa tappioitta vielä matsanneen Hornin jälkimmäisen kotimaassa 2. heinäkuuta Brisbanessa Australiassa. Otteluun odotetaan jopa 55 000 katsoja paikan päälle.

– En vieläkään voi uskoa, että olen täällä valmistautumassa matsiin yhtä todellista urheilulegendaa vastaan. Minulla ei ole mitään Mannya vastaan, sillä hän on legenda. Mutta tämä on mahdollisuuteni ja tiedän ottelun tärkeyden. Jos voitan hänet, saan miljoonia dollareita. Kuka tietää, mitä tapahtuu sen jälkeen, Horn pohti lehdistölle.

Aussi luottaa itseensä, eikä pelkää nyrkkeilyn todellista elävää legendaa.

– Minun täytyy tarkkailla hänen isoa vasenta kättään, mutta jos saan hänet liikutettua oikealle puolelleni, kuka tietää, vaikka tyrmäisin hänet ensimmäisessä erässä, kuten tapahtui Sam Colombania vastaan voittaessani Australian mestaruuden.

Pacquiao, 38, puolustaa WBO-titteliään 66-kiloisten välisarjassa 29-vuotiasta aussia vastaan.

Pacquiao palasi maailmanmestariksi, kun hän voitti viime vuoden marraskuussa Las Vegasissa välisarjan WBO:n mestaruusottelussa Jessie Vargasin kaikin tuomariäänin. Aiemmin keväällä Pacquiao ilmoitti jo lopettaneensa.