Mikko Korhonen pelaa kauden kahdeksannen kilpailunsa golfin Euroopan kiertueella tällä viikolla Kiinan Shenzhenissä, jossa palkintopotissa on 2,8 miljoonaa dollaria eli noin 2,62 miljoonaa euroa.

Korhonen lensi Kiinaan myöhään tiistaina Suomen aikaa. Siirtyminen Kiinaan Marokon Casablancasta vaati välilaskut Dohassa ja Hong Kongissa, joten matkustamista Korhoselle kertyi epätavallisen paljon.

Marokon kisassa Korhonen koki kauden ensimmäisen karsiutumisensa, senkin pienimmällä mahdollisella marginaalilla eli lyönnillä. Kisassa alaselkä kipeytyi ja vaikeutti lyömistä. Kiinan kisan alla vaiva on kuitenkin jo selätetty.

– Selkä tuntuu jo olevan ihan kunnossa. Meillä jää nyt vain päivä täällä ennen kisaa. Vähän kentälle kävelemään ja parin tunnin hyvät treenit. Täytyy ottaa rennosti vaan, kenttä on entuudestaan tuttu, hän kommentoi.

Genzonin kenttä on sopinut Korhoselle, joka sijoittui kilpailussa vuosi sitten 24:nneksi ja 2015 39:nneksi. Hyvän alkukautensa ansiosta Korhonen on kiertueen rahalistalla tällä hetkellä komeasti sijalla 51.

Torstaina Korhosella on edessään aikainen herätys, sillä hän käynnistää kisansa ensimmäisissä ryhmissä jo kello 7.50 paikallista eli kello 2.50 Suomen aikaa. Kisan toinen suomalainen Mikko Ilonen tiiaa kello 7.40 Suomen aikaa.

Lähde: Korhosen tiedote