Mikko Korhonen päätti golfin Euroopan kiertueen Shenzhen International -kilpailun sunnuntaina 70 lyönnin (-2) kierroksella.

Hän teki kilpailussa yhteistuloksen -5. Korhosen sijoitus kilpailussa on 41:s, kun viimeinen kierros on osalta pelaajista vielä kesken. Hän tulee ansaitsemaan palkintorahaa noin 15 000 euroa ja vahvistamaan asemiaan kiertueen rahalistalla, jolla oli ennen tämänviikkoista kilpailua 51:s.

– Tänään oli ihan hyvä päivä, vähän lopussa lahosi ja löin pari huonoa lyöntiä. Kaiken kaikkiaan oli hyvä viikko ja kiva päästä kisassa jatkoon. Lyöminen oli vieläkin hyvin väkinäistä, asennot hukassa ja kroppa tuntuu olevan vähän jumissa. Tuntemuksiin nähden sain kasaan hyvät kierrokset, Korhonen kommentoi.

Euroopan kiertue jatkuu tulevalla viikolla Kiinan Pekingissä pelattavalla Volvo China Open -kilpailulla. Korhonen on mukana kilpailussa ja lentää Pekingiin maanantaina.

Korhonen on pelannut kuluvalla kaudella kahdeksan kilpailua, joissa on selviytynyt jatkoon seitsemän kertaa. 15 viime kisasta jatkopaikkoja on kasassa huimat 13.

Lähde: Korhosen tiedote