Golfin Euroopan kiertueen kauden 21. kilpailu pelataan tällä viikolla Italian Sisiliassa.

Suomalaisista Verdura Golf Clubin kentällä pelattavassa Rocco Forte Openissa nähdään Roope Kakko ja Mikko Korhonen, jolle kilpailu on kuluvalla kaudella kymmenes.

Korhonen on kiertueen rahalistalla 51. reilun 206 000 euron tienesteillään. Vahvan alkukauden ansiosta Korhonen on yhä kiinni ennen kautta itselleen asettamassaan tavoitteessa yltää rahalistan 60 parhaan pelaajan joukkoon ja jatkaa pelejä kiertueen huipentavassa finaalisarjassa.

– 60 parhaan joukkoon yltäminen on yhä tavoite. Sisilian kisan jälkeen lennän Englantiin, jossa vuorossa on BMW PGA Championship. Loppukaudella pyrin pelaamaan korkeintaan kaksi kisaa peräkkäisillä viikoilla, kolmen tai neljän kisan putkia tuskin enää pelaan, hän kertoo.

Sisiliassa jalkeilla on varsin eurooppalainen osallistujakaarti. Isäntämaan pelaajien lisäksi mukana on huomattavan paljon englantilaisia pelureita. Vaikka mukana on peräti seitsemän entistä Ryder Cup -edustajaa, loistavat lajin kirkkaimmat huiput poissaolollaan.

Korhosen tiiaika torstaina on kello 7.50 paikallista, eli 8.50 Suomen aikaa. Perjantain kierroksen hän käynnistää 12.35 paikallista, eli 13.35 Suomen aikaa.

Tuloksenteon kannalta aamupäivän lähtöryhmissä kentälle ampaisevat pelaajat saavat hienoisen edun, sillä Välimeren rantakaistaleella kiemurtelevalla kentällä tuuli tekee tyypillisesti iltapäivällä pelaamisesta haastavampaa.

Lähde: Korhosen tiedote