Nyrkkeilylegenda Oscar de la Hoya kritisoi mahdollisesti tulevaa Floyd Mayweatherin ja vapaaottelutähti Conor McGregorin välistä ottelua. Ottelusta ei ole vielä sovittu, mutta monen tahon mukaan sellainen on tulossa.

28-vuotias McGregor on jo kertonut allekirjoittaneensa sopimuksen ottelusta 40-vuotiasta Mayweatheria vastaan. Mayweather on kertonut ottelun olevan 90-prosenttisen varma. Hän lopetti vuonna 2015 oteltuaan tappiotta ammattilaisena 49 kertaa.

– Menestys yhdessä lajissa ei tarkoita menestystä toisessa. Nämä ovat selkeästi kaksi täysin eri lajia, de la Hoya sanoo BBC:n mukaan.

De la Hoya otteli itse kymmenen vuotta sitten Mayweatheria vastaan häviten niukasti pistein (kuvassa).

– Ei sillä, että McGregor ottelisi huonoa miestä vastaan tai edes keskinkertaista, hänellä olisi vastassaan yksi parhaista. Silti tässä on mielestäni kyse pelkästä sirkuksesta, joka on tulossa kaupunkiin.

– Ymmärrän toki silti, että tällainen kiinnostaa kamppailulajien faneja. McGregor on lajinsa paras ja Floyd on Floyd, suvereeni oman aikakautensa mestari. Minua kiinnostaa kuitenkin vain oikea nyrkkeily, de la Hoya ruoskii.

– Minäkin olen aika hyvä golfissa. Mutta pystyisinkö pelaamaan hyvin Rory McIlroyita, Jordan Speithia tai Sergio Garciaa vastaan? En tietenkään, enkä todellakaan edes haluaisi yrittää.