Golfin entinen supertähti Tiger Woods sai maanantaina syytteen kulkuneuvon kuljettamisesta päihtyneenä. Woods pysäytettiin ESPN:n mukaan kotinsa lähellä noin kello kolme aamuyöllä.

Kaikesta huolimatta miehelle kuuluu hyvääkin. Woods kertoi pari päivää sitten olevansa tällä hetkellä paremmassa kunnossa kuin vuosiin. Woodsille tehtiin jo neljäs selkäleikkaus, eikä hän aio kiirehtiä paluunsa kanssa.

14-kertainen Major-voittaja palasi golfin pariin 15 kuukauden tauon jälkeen joulukuussa, mutta joutui jättämään viheriöt taas helmikuussa selän kipeydyttyä uudestaan.

Hän tavoitteli paluuta kisoihin Augustassa huhtikuussa, mutta joutui luopumaan suunnitelmastaan.

– Haluan pelata ammattilaiskiertueella vielä, mutta en aio kiirehtiä, 41-vuotias Woods sanoo BBC:n mukaan.

– Selkä leikattiin kuukausi sitten, hermopinne laukesi, enkä ole tuntenut selkääni näin hyväksi vuosiin.

– Minun on odotettava vielä ainakin 2-3 kuukautta. Nyt fokukseni on ainoastaan kuntoutumisessa, teen vain sen, mitä lääkärit sanovat. Keskityn lyhyentähtäimen tavoitteisiin.

Woods on voittanut turnauksen viimeksi 2013.

– Kuntoutumiseni pitkän tähtäimen ennuste on hyvä. Operaatio oli lääkärien ja fysioiden mukaan onnistunut. Nyt kävelen ja teen joitakin harjoituksia. Ja vien ja haen lapsiani kouluun. Voin vain edetä nyt päivän kerrallaan, kiirettä ei ole. Mutta sen sanon varmuudella, että haluan pelata vielä ammattilaiskilpailuissa, Woods vakuuttaa.