Maajoukkueen huippupassari Mikko Esko on tehnyt VaLePan kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen.

Yli 270 maajoukkuepelin passari uhkuu intoa seuran vahvojen tavoitteiden saavuttamiseksi. Esko kehuu olevansa loistavassa kunnossa.

– Tuleva kausi on mielenkiintoinen ja haasteellinen. Mestarien liigan lohkovaiheessa pelejä on paljon ja myös kovia pelejä, mikä on hyvä asia. Olemme Suomessa hallitsevia tuplamestareita ja sen uusiminen ei ole helppoa. Töitä on tehtävä entistä kovemmin ja jokaisen pelaajan motivaation on oltava korkealla, jotta menestymme sekä kansainvälisillä että kotimaisilla kentillä, Esko kommentoi seuran tiedotteessa.

Vuodesta 2011 alkaen VaLePa on ollut Mestaruusliigassa aina mitaleilla. Kultaa on vuosilta 2012, 2014 ja 2017. Hopeaa vuosilta 2011 ja 2016 sekä pronssia vuosilta 2013 ja 2015. Tiukassa CEV-cupissa VaLePa on edennyt vakuuttavasti ja kaatanut suuria joukkueita.

– Tavoitteemme on tehdä kaudella 2017-18 suomalaista lentopallohistoriaa. Haluamme päästä kivikovassa eurooppalaisessa Mestarien liigassa vähintään lohkovaiheeseen. Suomessa tahdomme uusia Cupin ja Mestaruusliigan voitot. Nyt on aika ottaa seuraavat askeleet kohti uutta menestystä, VaLePan puheenjohtaja Jarmo Nieminen paalutti.