WBA, WBC ja IBF-liittojen keskisarjan mestari Gennadi Golovkin kohtaa 16. päivä syyskuuta WBO-liiton keskisarjan mestarin Canelo Alvarezin Las Vegasin MGM Grand -areenalla.

Ottelua on pidetty yhtenä nyrkkeilyhistorian merkittävimpänä otteluna. Ottelun massiivisuudesta huolimatta, se uhkaa jäädä odotettua pienemmälle mediahuomioille.

Kolme viikkoa ennen Alvarezin ja Golovkinin ottelua, samaisella MGM Grand -areenalla kohtavaat UFC-tähti Conor McGregor ja eläkkeeltä paluun tekevä Floyd Mayweather. Ottelusta on kohistu jo aikakausia ja mediahuomio ottelun ympärillä tulee olemaan ennennäkemätöntä.

Mediaan levisi huhu, jonka mukaan Mayweather halusi ottelun käytävän mahdollisimman lähellä Alvarezin ja Golovkinin ottelua.

Mayweatherin pitkäaikainen kiistakumppani Oscar De La Hoya on mukana järjestämässä Alvarezin ja Golovkinin ottelua. Mayweather halusi viedä De La Hoyan järjestämältä ottelulta mediahuomion.

Gennadi Golovkin ei pelkää, että McGregorin ja Mayweatherin välinen ottelu vie hänen ja Canelo Alvarezin väliseltä ottelulta kaiken mediahuomion.

– Tämä Mcgregorin ja Mayweatherin välinen ottelu ei ole nyrkkeilyä. Se on showta. Uskon, että ihmiset tajuavat mikä on kunnon nyrkkeilyottelu ja mikä on showta. Joskus ihmiset tarvitsevat hauskan sirkusshown, Golovkin totesi BBC:n mukaan.

– Kaikki tietävät, että McGregor ei ole nyrkkeilijä, vaan pelkkä show. Jos haluat katsoa showta, katso heitä. Jos haluat katsoa kunnon nyrkkeilyä, katso minun ja Alvarezin ottelua.