Conor McGregor ja Floyd Mayweather astuvat samaan nyrkkeilykehään elokuun lopulla Las Vegasissa. Ottelun lähtökohdat eivät ole McGregorille kovin suotuisat.

Irlantilainen astuu ensimmäistä kertaa ammattilaisnyrkkeilyn kehään ja hänellä on heti vastassaan kovin mahdollisen vastus. Floyd Mayweather on voittanut kaikki 49 ammattilaisuransa ottelua.

Nyrkkeilymaailman tähdet ovat olleet yhtä mieltä siitä, että irlantilainen UFC-tähti Conor McGreogor on mahdottoman haasteen edessä.

McGregorin epäilijöiden joukkoon liittyi nyrkkeilyn alemman raskaansarjan mestari Tony Bellew.

– Mitä tekisin, jos olisin McGregorin valmentaja? Sanoisin hänelle, että älä astu samaan kehään Mayweatherin kanssa. McGregorilla ei ole lainkaan kokemusta nyrkkeilystä ja Mayweather jyrää hänen ylitseen, Bellew kertoi brittimedia Dailylle.

Monet uskovat, että kovalyöntinen McGregor voi yllättää Mayweatherin, mikäli saa kovan lyönnin perille. Bellew huomauttaa, että Mayweather ei ole ensimmäistä kertaa kovan lyöjän kanssa tekemisissä.

– Hänellä on ollut kovalyöntisiä kavereita ennenkin vastassa. Se ei ole hänelle mikään uusi tilanne. Yritätkö sanoa minulle, että McGregor lyö kovempaa kuin Miguel Cotto? Tai Marcos Maidana? Tai Ricky Hutton?

– Hän yrittää onnistua siinä, missä kaikki maailman parhaimmat nyrkkeilijät ovat epäonnistuneet. Siitä tulee hänelle pitkä ilta.