27-vuotias Yohan Blake nappasi Jamaikan mestaruuskilpailujen pikamatkojen tuplan voittamalla 100 metrin lisäksi myös 200 metriä. Hänen aikansa oli 19,97.

Blake oli ylivoimainen, sillä kisan kakkonen Rasheed Dwyer juoksi 20,26 ja kolmonen Warren Weir 20,39.

– Olen tehnyt kovasti töitä paluuni eteen, tämä meni, kuten pitikin. Nyt pitää vain jatkaa samalla linjalla kohti MM-Lontoota, Blake sanoi Sport24:n mukaan.

– Olen juossut 200 metriä todella harvoin viime aikoina. Pystyn juoksemaan takuulla paljon paremmin, kun sen aika on, tulen kilpailu kilpailulta nopeammaksi, Blake sanoi.

Blaken ennätys vuodelta 2011 on käsittämätön 19,26. Vielä seuraavanakin vuonna kulki 19,44, mutta sen jälkeen hän on kärsinyt jatkuvista loukkaantumisista. Nyt syntyi paras aika viiteen vuoteen.

Naisten pika-aidoissa Danielle Williams juoksi huippuajan 12,56. Tulos on kauden neljänneksi paras, tilastoykkösenä on Yhdysvaltain Jasmin Stowers ajallaan 12,47.

– Taisin osua jokaiseen aitaan, eikä juoksu ole silloin tietenkään tehokkainta mahdollista. Olen ihan tyytyväinen aikaan ja voittoon, mutta en suoritukseeni. Tavoitteeni on ehdottomasti olla MM-Lontoossa mitalipallilla, Williams sanoi.