Irlantilainen UFC-tähti Conor McGregor on elokuun 26. päivä mahdottomalta tuntuvan haasteen edessä. McGregor kohtaa elokuun lopussa, nyrkkeilyurallaan voittamattoman Floyd Mayweatherin. Ottelu on McGregorille ensimmäinen nyrkkeilyn ammattilaiskehässä.

John Kavanagh on toiminut Conor McGregorin valmentajana irlantilaisen uran alkumetreistä lähtien. Kavanagh tuntee suojattinsa läpikotaisin ja on sitä mieltä, että altavastaajan asema sopii McGregorille.

– Olemme saavuttaneet suuria asioita aina, kun kaikki kyseenalaistavat Dublinista kotoisin olevan tuntemattoman miehen. Hän on parhaimmillaan, kun hänen mahdollisuuksiin ei uskota, Kavanagh kertoi Skysportsille.

McGregorin nousu UFC:n huipulle oli huiman nopea. Viihdyttävän suunsoiton ansiosta, McGregor pääsi nopealla tahdilla ottelemaan painoluokkansa eliittiä vastaan.

Matkan varrella epäilijöitä riitti. Monet ottelijat haukkuivat McGregoria pelkäksi showpelleksi ja janosivat päästä irlantilaisen kanssa samaan kehään. Irlantilaisen ottaessa aina vain kovempia päänahkoja UFC-häkissa, epäilijätkin alkoivat hiljentyä.

Irlantilainen hiljensi viimeisimmätkin epäilijät voittaessaan Jose Aldon höyhensarjan mestaruusottelussa vuonna 2015. Jose Aldo oli pitänyt pisimpään hallussaan UFC:n mestaruusvyötä ja oli ollut voittamaton kymmenen vuoden ajan.

Conor McGregor tyrmäsi Jose Aldon 13 sekunnissa.

– Nuo haasteet hitsaavat meidän tiimiä entistä tiiviimmäksi. Pystyn jo nyt aistimaan, että se sama henki alkaa muodostua. Jostain syystä meille nauretaan aina eikä meidän mahdollisuuksiin uskota. Se tekee meistä vain entistä vahvempia, Kavanagh avaa.

– Ilmapiiri harjoitusleirissä alkaa olla sitä luokkaa, että olemme valmiita shokeeraamaan maailman elokuussa, Kavangh päättää