Golfviheriöiden väriläiskiin lukeutuva Andrew Johnston sai viikonloppuna kuulla SportTALK-radio-ohjelmassa ikäviä sanoja.

Ohjelman juontaja Mike Perry julkaisi ohjelman aikana kyselyn, jossa kuuntelijoilta pyydettiin kertomaan mielipiteensä siitä, tuoko Johnston golfkentille inspiraatiota vai onko hän pelkkä narri.

Perry on aikaisemmin kritisoinut Johnstonin partaa ja tämän vinoja hampaita. Halventava kysely oli viimeinen niitti Johnstonille, joka vastasi Perrylle Twitterissä tiukkaan sävyyn.

– Nämä ihmiset osaavat tehdä todella p*skan shown. Olet surullinen ihminen, eikä minua voisi vähempää kiinnostaa sinun mielipiteesi. Tässä ei ole koskaan ollut kyse rahasta, olet munapää, Johnston tilitti.

– Kutsut minua karvaiseksi ja isohampaiseksi narriksi, luuletko etten puolusta itseäni? Käytöksesi on täysin epäasiallista, Johnston twiittasi.

British Openissa kilpaillut Johnston otti vielä myöhemmin kantaa Perryn puheisiin perinteisissä tiedotusvälineissä.

– Ei minua haittaa kritiikki. Yleensä ihmisten mielipiteet kehittävät sinua mutta jos hän kritisoi ulkonäköäni, kasvojani ja hampaitani, silloin ylitetään raja, Johnston kertoi Belfast Telegraphin mukaan.