© Kuva: Getty Images

Huippunyrkkeilijä paljastaa: ”Conor McGregor on jo kertaalleen tyrmätty sparrauksessa”

Irlantilainen UFC-tähti Conor McGregor valmistautuu parhaillaan nyrkkeilyotteluun voittamatonta Floyd Mayweatheria vastaan. McGregor ei ole otellut sekuntiakaan urallaan nyrkkeilyn ammattilaiskehässä.

Irlantilaisen nyrkkeilytaidoista on tihkunut mediaan vaihtelevaa tietoa. Lyhyet sparrivideot ja sparraajien kommentit antavat vain osittaisen käsityksen irlantilaisen taidoista.

Kaksinkertainen keskisarjan mestari Jessie Vargas kertoi Villainfy Medialle sisäpiiritietoa irlantilaisen sparrisessioista.

– Tämä kaveri on jo kertaalleen tyrmätty sparrauksessa. Nyrkkeilymaailmassa piirit ovat todella pienet.

Vargasin kommentit ovat hieman ristiriidassa McGregorin sparraajien kommenttien kanssa. Irlantilaisen sparraajat ovat ylistäneet kilpaa tämän nyrkkeilytaitoja.

– En tiedä, näittekö kuvaa, jonka hän latasi Instagramiin? Hän nosti minut varpailleni oikealla yläkoukullaan, totesi McGregorin sparraajana toiminut Tiernan Bradley.

  • Pale Nurminen

    Toimittelija ei taida tietää mitään nyrkkeilystä tai lyöntilajeista yleensäkään. Mikä ristiriita siinä on että sparrauksessa on tyrmätty kertaalleen, mutta toisaalta joku sparraaja kehuu lyöntivoimaa tai – tekniikkaa? Käsitykseni ja pienen kokemuksenikin mukaan nämä eivät ole toisiaan pois sulkevia asioita.