Jyrki Nurmisen ja Pekka Piipon hyvät otteet kansainvälisillä hiekoilla jatkuvat.

Suomalaiskaksikko nappasi perjantaina helpon 21-10, 21-12 -voiton isäntämaan parista Soufiane Gharouti/Naoufal Maskali Marokossa pelattavassa beach volleyn FIVB:n yhden tähden turnauksessa.

Lauantaina toisella kierroksella Agadirissa ykköseksi sijoitetut Nurminen ja Piippo kohtaavat ranskalaisparin Youssef Krou/Quincy Aye. Ottelun voittaja etenee yhden tappion kaaviolla pelattavan turnauksen välieriin. Viime viikolla EM-kisapaikan varmistaneet hallitsevat Suomen mestarit pelaavat uransa ensimmäistä FIVB-tason turnausta.

”MM-kaksikko” päätti Lehtosen ja Lahti-Liukkosen pelit Puolassa

Riikka Lehtonen ja Taru Lahti-Liukkonen sijoittuivat lopulta 17:nneksi Puolan Olsztynissa pelattavassa beach volleyn FIVB:n neljän tähden turnauksessa.

Suomalaisparin pelit päättyivät kaavion ensimmäisen kierroksen täpärään 1-2 (14-21, 21-18, 11-15) -tappioon nelossijoitetulle brasilialaiskaksikolle Agatha Bednarczuk/Eduarda Santos Lisboa. Heistä Agatha voitti MM-kultaa vuonna 2015 yhdessä Barbara Seixasin kanssa. Duda puolestaan nappasi viime viikolla MM-tittelin U21-sarjassa parinaan Ana Patricia.

Olsztynin 17. sija toi suomalaisparille 3 000 dollarin palkintorahat sekä 160 FIVB:n rankingpistettä. Lehtosen ja Lahti-Liukkosen kausi jatkuu ensi viikolla Wienissä pelattavissa MM-kisoissa. Tuleva turnaus on heille ensimmäinen MM-tasolla.

Lähde: Lentopalloliitto