Jon Jones kohtaa viikonloppuna kauan odotetussa UFC:n raskaan sarjan mestaruusottelussa verivihollisensa Daniel Cormierin.

Jonesin siviilielämä on ollut myrskyisää viimeiset vuodet ja hän on kärsinyt kilpailunkiellon kahteen otteeseen viimeisen viiden vuoden aikana. Viime kesänä Cormierin ja Jonesin ottelu peruuntui viime hetkellä, kun Jones antoi positiivisen dopingnäytteen.

Jones toteaa, että viime vuodet ovat viilentäneet hänen ja UFC:n presidentti Dana Whiten välit.

– Dana White on yrittänyt ottaa minuun yhteyttä useaan otteeseen, en ole vastannut hänen soittoihin tai viesteihin. Se on syy, miksi emme ole puhuneet, Jones täräyttää sherdog.comin mukaan.

– Minusta tuntuu siltä, että kun ottelen ja tuon rahaa hänelle, olen hänellä tärkeä ja merkitsen hänelle paljon. Sillä hetkellä, kun en tuo hänelle rahaa, en merkitse hänelle mitään. Hän hylkäsi minut, kun tarvitsin häntä eniten, Jones kertaa vaikeita aikoijaan.

Jones onnistui sopimaan tulevan viikonlopun ottelun yksityiskohdista ilman, että kohtasi Whitea kasvokkain. Jones totesi, ettei hänen jatkossakaan tarvitse asioida Whiten kanssa.

– Hän on paljastanut minulle todellisen luonteensa, enkä minä aio teeskennellä, että olemme ystäviä. Ellei hänellä ole minulle todella painavaa asiaa, voin jatkossa asioida Ari Emanuelin kanssa (UFC:n omistavan yhtiön toimitusjohtaja).