UFC:n höyhensarjan mestari Max Holloway toisti keväällä Conor McGregorin tempun ryöstämällä brasilialaiselta Jose Aldolta UFC:n höyhensarjan mestaruusvyön.

McGregor oli aikaisemmin höyhensarjan mestari mutta irlantilaiselta riistettiin painoluokan mestaruusvyö, koska ei suostunut puolustamaan titteliään. Tosin, sillä välin McGregor oli siirtynyt yhtä painoluokkaa ylemmäksi ja onnistui voittamaan keskisarjan mestaruusvyön.

Filippiiniläisellä Hollowaylta kysyttiin mielipidettä Conor McGregorista, joka ei ole vielä kertaakaan puolustanut mestaruusvyötään UFC:ssä. Tällä hetkellä McGregor valmistautuu nyrkkeilyotteluun Floyd Mayweatheria vastaan.

– Hän on kaveri, joka kurkkii aina aidan yli ja yrittää löytää isompia haasteita. Hän saa valita ottelunsa, miksi anelisin häntä ottelemaan minua vastaan? Hän voi painua helvettiin. Haluan, että hän anelee päästääkseen ottelemaan minua vastaan, Holloway totesi joe.co.uk:n mukaan.

– Olen siinä pisteessä, että ottelijoiden pitää anella minua ottelemaan heitä vastaan. Jos hän haluaa kruununi, tulkoon tapaamaan minua.