Usain Bolt hauskuutti toimittajia Monacon Timanttiliigan lehdistötilaisuudessa, kun häneltä kysyttiin, mitä mies aikoo tehdä lopettamisensa jälkeen.

30-vuotias Bolt on ilmoittanut, että tämä on hänen viimeinen kautensa juoksijana.

– Kaverini ovat lyöneet vetoa, että lopettamiseni jälkeen minulla on valtava maha kahdessa vuodessa. Täytyy siis jatkaa treenaamistakin. Aion olla paljon mukana seurani Racers Track Clubin toiminnassa, autan valmentajaani Glenn Millsiä, jos hän jatkaa valmentamista. Lisäksi teen aivan takuulla enemmän hyväntekeväisyystyötä säätiöni kautta, nyt minulla on vihdoin siihen aikaa, Bolt kertoi.

Lontooseen hän sanoi lähtevänsä voittamaan, vaikka alkukauden ajat ovat jääneet yli 10 sekunnin.

– Minulla on ihan hyvä olo nyt. Selkävaiva on hiukan hidastanut harjoitteluani, olen vähän jäljessä aikataulustani. Olen hoidattanut selkääni Saksassa ja se tuntuu päivä päivältä paremmalta. Lontooseen lähden voittamaan tietenkin, vaikka mikä olisi, en koskaan menetä itseluottamustani.

Boltilta tiedusteltiin myös, aikooko hän juosta kilpaa vielä MM-kisojen jälkeen tällä kaudella.

– Agenttini heitti vitsillä, että jos juoksen kilpaa vielä Lontoon jälkeen, sen on oltava jotain samanlaista kuin Floyd Mayweatherin ja Conor McGregorin nyrkkeilyottelu. En ole ihan täysin varma asiasta. Hienoja nuoria juoksijoita on noussut esiin, en pelkää heidän haastettaan, Bolt heitti hiukan mystisesti.