Viikonloppuna UFC:ssä nähdään kauan odotettu paluu, kun Jon Jones ottelee raskaan sarjan mestaruusvyöstä Daniel Cormieria vastaan Anaheimissa. Jones antoi kaksi vuotta sitten dopingnäytteen, joka sisälsi kiellettyä ainetta.

Jones on yksi UFC-historian lahjakkaimmista ja valovoimaisimmista tähdistä. Amerikkalaisen ainut tappio vapaaotteluhäkissä tuli diskauksen seurauksena, kun hän käytti laittomia kyynärpääiskuja.

Jonesin ja Cormierin välinen ottelu on yksi vuoden odotetuimmista otteluista mutta se on silti jäänyt mediassa hieman Conor McGregorin ja Floyd Mayweatherin välisen nyrkkeilyottelun varjoon. Myös Jonesilta tiedusteltiin mielipidettä ottelusta.

– Haluan aloittaa sanomalla, että ihailen McGregoria, hän on tehnyt valtavasti lajimme eteen. Hän näyttänyt, että hänen saavuttamat numerot ovat mahdollisia lajissamme. Hän on minulle valtava inspiraation lähde, Jones ylisti boxingscene.comin mukaan.

– Olen myös suuruuden ystävä. Floyd Mayweather on kiistatta lajissaan suuri. Hän on otellut 49 ottelua ilman tappioita, se on todella erityinen tilasto. Hän on 40-vuotias ja pitää loistavaa huolta kropastaan.

Veikatessaan ottelun lopputulosta, Jones kallistuu Mayweatherin puoleen.

– Kuten sanoin, olen onnellinen siitä, että McGregor no tässä asemassa. Jos olisin vedonlyöjä, laittaisin rahani Mayweatherille.