Conor McGregor kutsui entisen kahden painoluokan mestarin Paulie Malignaggin mukaan harjoitusleirilleen ennen otteluaan Floyd Mayweatheria vastaan.

Malignaggi oli siinä uskossa, että McGregor kaipaa hänen asiantuntijuuttaan ja vinkkejä harjoitteluun mutta todellisuudessa irlantilainen halusi laittaa Malignaggin tilille tämän aikaisemmista sanomisistaan.

Malignaggi oli ennen Mayweatherin ja McGregorin ottelun varmistumista väittänyt, että pieksee McGregorin nyrkkeilyssä toinen käsi selkänsä taakse sidottuna.

Kaksikko sparrasi kahdesti ja kahden vuodetun videon perusteella Malignaggi oli sparrissa ottavana osapuolena.

Malignaggi häipyi toisen sparrin jälkeen harjoitusleiriltä ja on soittanut suutaan ahkerasti mediassa siitä lähtien.

– McGregor on suuttunut siitä, ettei nyrkkeilymaailma ole hyväksynyt häntä. Koko nyrkkeilevä maailma nauraa hänelle ja kaikki hänen julkaisema materiaali vain lisää komiikkaa hänen ympärillään, Malignaggi kertoi Boxing Scenen mukaan.

Malignaggi uskoo, että McGregor yrittää kehittää vastakkainasettelua mediassa hänen ja Malignaggin välille, jotta kaksikko lopulta ottaisi yhteen virallisessa ottelussa.

– Pari viimeistä viikkoa ovat olleet myrskyisät. Koko ajan jostain ilmestyy kuva tai videonpätkä meidän sparrista ja luulen, että hän tekee sen tarkoituksella. Ehkä yrittää saada minusta seuraavaa vastustajansa.

Malignaggi on todennut olevansa halukas ottelemaan UFC-tähden kanssa.