Uransa ensimmäiseen nyrkkeilyotteluun valmistautuva Conor McGregor toi harjoitusleirilleen eläköityneen nyrkkeilytuomari Joey Cortezin, jotta UFC-tähti oppisi nyrkkeilyn säännöt kunnolla.

McGregorin kanssa sparrannut entinen kahden painoluokan mestari Paulie Malignaggi totesi, että irlantilainen on vaarassa kokea diskauksen, mikäli nyrkkeilee Floyd Mayweatheria vastaan samalla tavalla kuin sparreissa.

– Hänen pitää pystyä ottelemaan puhtaasti lähietäisyydellä. Hänet tullaan diskaamaan, mikäli hän jatkaa takaraivoon lyömistä ja pään sitomista, Malignaggi totesi.

– Hän edelleen hieman epävarma, kun iskujenvaihto tapahtuu lähietäisyydellä. Hän ei oikein tiedä, mitä pitäisi tehdä. Silloin hän yrittää tarttua päästä ja tehdä muita koiruuksia. Nyrkkeilyssä lähietäisyydeltä otteleminen on todella erilaista kuin vapaaottelussa. Et voi tarttua kiinni vastustajaasi. Sinun pitää tietää, mitä teet.

UFC-tähden sparreja valvonut Joey Cortez on Malignaggin kanssa samoilla linjoilla.

– He ampuivat itseään jalkaan kaikilla likaisilla tempuilla, joita hän teki kehässä, koska tuomari muistutti niistä pistemenetyksillä.

Lähde: Givemesport.com