Floyd Mayweather on useampaan otteeseen todennut, että hän kykenee päihittämään UFC-tähti Conor McGregorin sekä nyrkkeilykehässä, että UFC-häkissä.

Jos McGregorin mahdollisuuksia nyrkkeilykehässä Mayweatheria vastaan on pidetty pieninä, Mayweatherin mahdollisuudet McGregoria vastaan UFC-häkissä ovat lähes olemattomat.

Kaksikon ensimmäinen välien selvittely käydään nyrkkeilykehässä mutta Mayweather totesi Jimmy Kimmelin talkshowssa, että hän on täysin avoin UFC-häkissä käytävään uusintaotteluun.

– Odotan innolla, että pääsen iskemään hänet kanveesiin elokuun 26. päivä. Kun se on tehty, voimme kartoittaa muita vaihtoehtoja, Mayweather paljasti.

UFC:n kevyen sarjan mestaruusvyötä hallussa pitävä McGregor innostui ideasta ja huomautti, että Mayweatherin on parempi seistä sanojensa takana.

– Jos hän seisoisi sanojensa takana, se olisi mahtavaa. Annan varmasti hänelle uusintaottelun. Ehkä hän voisi tulla UFC:hen ottelemaan mestaruusvyöstä kanssani, tosin hän ei ilahtuisi lopputuloksesta.

– Tällä hetkellä keskitymme vain tyrmäämään hänet elokuun 26. päivänä. Sen jälkeen voimme keskustella muista vaihtoehdoista.

Lähde: givemesport.com