Khabib Nurmagomedovin ja Tony Fergusonin kauan odotettu ottelu peruuntui vain päivää ennen kongin kilahdusta viime keväänä. Nurmagomedov ei kyennyt ottelemaan liian rankan painonpudotuksen seurauksena.

Nurmagomedovin ja Fergusonin välisen ottelun voittajan oli tarkoitus haastaa Conor McGregor UFC:n kevyen sarjan mestaruusvyöstä.

Kaksikko on ollut viime aikoina napit vastakkain sosiaalisessa mediassa ja huhut uudesta ottelusta Nurmagomedovin ja Fergusonin välillä kiihtyivät hetkeksi.

UFC päätti kuitenkin antaa kovaa nousua kevyessä sarjassa tekevälle Kevin Leelle ottelu Tony Fergusonia vastaan. Jälleen kerran panoksena on titteliottelu McGregoria vastaan.

Nurmagomedovin manageri Ali Abdelaziz julkaisi pitkän viestin Instagram-tilillään Fergusonin ja Leen ottelun varmistuttua. Abdelaziz lähetti myös terveiset Fergusonille.

– Halusimme otella Tony Fergusonia vastaan marraskuussa tai joulukuussa. UFC tarvitsi pääottelun lokakuulle, joten Kevin Lee sai ottelun. En sano, että Lee on helpompi vastus mutta Fergusonin mahdollisuudet Nurmagomedovia vastaan olivat olemattomat. Nyt, kun se on sanottu…haista paska Tony Ferguson, Abdelaziz kirjoitti.

Ferguson antoi Twitterissä samalla mitalla takaisin.

– Olet vitsi ja surkea manageri. Teille tarjottiin mahdollisuus otella minua vastaan lokakuussa ja marraskuussa mutta kieltäydyitte molemmista ajankohdista. Kerrotte valheita, jotta voitte pelastaa kasvonne.