Paulie Malignaggin lyhyt visiitti Conor McGregorin harjoitusleirillä on puhuttanut viime viikot. Entinen kahden painoluokan mestari lähti harjoitusleiriltä sen jälkeen, kun McGreogrin leiri vuoti julkisuuteen kuvia, jotka näyttivät Malignaggin olleen sparrissa pahasti alakynnessä.

Malignaggi väitti kuvien vääristävän totuutta ja todellisuudessa hän pieksi irlantilaista ympäri kehää.

UFC-pomo Dana White oli paikan päällä seuraamassa sparria ja julkaisi kaksi videoleikettä sparrista, jotka osoittavat Malignaggin olleen ongelmissa McGregorin kanssa. Yhdessä videoleikkeessä Malignaggi käy kanveesissa irlantilaisen lyönnin seurauksena.

Dana White totesi, että kaksikon välinen sparri osoitti sen, että McGregor osaa nyrkkeillä.

– Olin paikalla koko sparrin ajan. Malignaggi laukoi sparrin jälkeen hulluja juttuja. Minä säälin häntä. Sparri oli todella yksipuolista. Monet sanoivat, ettei McGregor osaa nyrkkeillä – se ei pidä paikaansa. Malignaggi valehteli kaikesta, mitä sanoi sparrin jälkeen, sen takia julkaisin videoleikkeet, White kertoi Daily Mailille.

Vielä Whiten julkaisemien videoleikkeitten jälkeen Malignaggi väitti, että hän antoi McGregorille kyytiä nyrkkeilykehässä. Malignaggi vaatii, että sparrista julkaistaan editoimaton video.

– Ei minulla ole mitään ongelmaa julkaista koko sparria. McGregor ei vain halua, että se julkaistaan ennen ottelua Floyd Mayweatheria vastaan. Se paljastaisi liikaa asioita, joita hän on harjoitellut, White perusteli.

– Se sparri oli todella yksipuolinen turpakäräjä. Malignaggin lähtö harjoitusleiriltä oli parhaaksi hänen terveyttään ajatellen.

Katso alta Whiten julkaisemat videot sparrista.