Jon Jonesin ja Daniel Cormierin välinen vihanpito ei kohtaa vertaistaan UFC:ssä. Kaksikko on vuosien ajan ottanut yhteen niin fyysisesti kuin verbaalisestikin.

Jones on kaksikon välisissä otteluissa ollut molempina kertoina voittaja mutta Jonesin voittoja ja koko UFC-uraa on varjostanut UFC-häkin ulkopuoliset sekoilut.

Jo kertaalleen kilpailukiellon kiellettyjen aineiden käytöstä saanut Jones on viimeisimpien tietojen mukaan antanut jälleen positiivisen dopingnäytteen. Jones antoi kiellettyjä aineita sisältäneen näytteen kaksikon välisen ottelun yhteydessä heinäkuussa.

Cormier antoi lyhyen tiedotteen MMAFighting.com-sivustolle pahimman kilpakumppaninsa mahdollisesta kärystä.

– Tällä hetkellä on vaikea löytää sanoja kuvaamaan sitä, miltä minusta tuntuu. Olen erittäin pettynyt näistä uutisista, Cormier sanoi.

– Urheilijoina olemme oikeutettuja näiden asioiden perin pohjaisen selvitykseen. En sano enempää, kunnes saamme asiasta lisätietoja.

Cormier kävi haastattelussa vielä läpi viimeisintä ottelua.

– Heinäkuun 29. päivänä ottelin ja hävisin. Mielestäni Jon Jones oli silloin meistä parempi. En tiedä, mitä ajatella. En voi uskoa, että käymme tämän saman läpi jälleen.