Dickenin päävalmentaja Monnberg: ”Pelimme intensiteetti on kärsinyt kapean materiaalin vuoksi”

© Kuva: Juha Tamminen
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Käsipalloliigan piikkipaikkaa pitää helsinkiläinen Dicken. Joukkue on voittanut sarjassa kymmenestä ottelustaan peräti yhdeksän. Joukkueen päävalmentaja Björn Monnberg ei kuitenkaan lähde vielä henkseleitä paukuttelemaan, sillä pelintaso ei ole vielä lähelläkään täydellistä, mies kertoo SuomiUrheilu.com-sivustolle.

– Sarjataulukko hieman valehtelee. Meillä on ollut nyt vaikea jakso sairastumisten ja loukkaantumisten myötä. Sen eteen joudumme tekemään nyt paljon hommia. Pelimme intensiteetti on kärsinyt kapean materiaalin vuoksi ja se näkyy etenkin puolustuspelaamisessamme, Monnberg kertoo.

Dicken on kärsinyt kauden ainoan tappionsa Cocksille. Tuolloin voittajasta ei ollut epäselvyyttä. Päävalmentaja Monnberg ei kuitenkaan uhraa ajatusta sille, onko Cocks lyötävissä edes kauden lopulla.

– Vielä on pitkä kausi edessä, joten vielä ei kannata arvuutella ovatko he lyötävissä. Viimeksi he voittivat meidät ja olivat parempi joukkue. Lähdemme voittamaan jokaista jengiä ja taistelemaan voitosta.

Seuraavana haasteena Dickenillä on edessään sarjakolmonen Atlas Vantaa.

– Atlas on parantanut kauden mittaan peliään. Heille tuli kauden alla uusia pelaajia ja sen vuoksi paketti ei ollut ihan heti kasassa. He ovat isokokoinen jengi ja he pyörittävät leveää materiaaliaan mallikkaasti. Heiltä löytyy muutama hyvä maalintekijä, joiden kanssa saamme olla tarkkana, Monnberg tietää.

Omasta joukkueestaan päävalmentaja haluaa nostaa esiin erityisesti yhden nimen onnistujista puhuttaessa.

– Meillä on moniakin onnistujia, mutta uutta perspektiiviä on vahvasti esiin tuonut Filip Söderlund. Hän on ottanut isoa roolia kummassakin päässä. Häneltä on nähty erittäin hyvä esiintulo ottaen huomioon, että hän pelaa vielä viimeistä kauttaan A-juniori-ikäisenä, Monnberg kehuu.

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!