Futsal-liigaa johtavan KaDy:n johtoporras: ”Emme julistaneet kauden tavoitteita missään”

© Kuva: Juha Tamminen
Miten pärjää Leipzig ilman Werneriä Mestarien liigassa? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Kampuksen Dynamon alkukausi Futsal-liigassa on ollut menestys. Joukkue on voittanut kaikki kahdeksan sarjaotteluaan ja on ansaitusti sarjan piikkipaikalla.

Viime keskiviikkona KaDy kohtasi hallitsevan mestarin Ilves FS:n Tampereella. Jyväskyläläisjoukkue venyi makeaan 2-0-vierasvoittoon aiheuttaen kissapaidoille kauden ensimmäisen tappion. Samalla jyväskyläläiset kipusivat sarjataulukon korkeimmalle sijalle.

Myös KaDy:n puheenjohtajaa Samu Kytölää alkukauden mainio vire on miellyttänyt kovasti. Kytölä kuitenkin muistuttaa heti alkuun, ettei vielä ole varaa ylpeillä voittoputkella, sillä kautta on jäljellä vielä runsaasti.

– On kyllä ihan hyvä tunnelma. Tietysti ymmärrämme että kausi on vasta aika alussa, mutta ei se ollenkaan huonolta tunnu. Se varmasti tuo tekemiseen sellaista itseluottamusta, lisää motivaatiota ja tarmoa, Kytölä sanoo SuomiUrheilu-sivustolle.

KaDy ei julistanut joukkueen virallista tavoitetta täksi kaudeksi. Viime kaudella se ilmoitti tavoittelevansa mestaruutta, mutta kauden päätteeksi puhti ei riittänyt edes mitalisijoille.

– Emme julistaneet missään vaiheessa sitä tavoitetta, olemme vähän pitäneet nyt hiljaiseloa. Meillä oli viime vuonna tavoitteena mestaruus kolmen himmeämmän mitalin jälkeen, mutta tiesimme, että se oli vaikeampaa koska kolme ykkösketjun pelaajaa lähti pois, Kytölä muistaa.

– Nyt ei ole sitten lähdetty vielä julkisesti sanomaan että mestaruus olisi tavoite, vaikka joukkue olikin vahvistunut tälle kaudelle.

Kytölän mielestä monelle KaDy:n pitkäaikaiselle pelaajalle mestaruuden voittaminen olisi iso asia. Seura on selviytynyt historiansa aikana hopealle neljästi, joista viimeisimmät mitalit ovat tulleet kausilta 2010-11 sekä 2011-12. Kausi 2012-2013 päättyi puolestaan pronssiin.

– Kyllä se varmasti monella – jotka ovat olleet pitkään mukana – kolkuttaa takaraivossa, että olisi kiva voittaa mestaruus.

KaDy pelaa seuraavan ottelunsa Futsal-liigassa 13. joulukuuta. Silloin vieraaksi Jyväskylään saapuu kolminkertainen Suomen mestari GFT.

Christos Zavros
Twitter: CZavros


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.

Miten pärjää Leipzig ilman Werneriä Mestarien liigassa? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!